eur:
392.69
usd:
361.97
bux:
72745.29
2024. július 25. csütörtök Jakab, Kristóf
Nyitókép: Getty Images/ Tara Moore

Rossz hír az iPhone-tulajdonosoknak: eddig ingyen volt, mostantól fizetni kell

Változik a garancia az Apple mobiltelefonjainak és okosóráinak sérülése esetén.

Eddig egy aprócska, hajszálvékony karc akár elég is lehetett egy ingyenes, garanciális javításhoz, ám ezzel most az iPhone és a Watch esetében is szakít az Apple – írja a hvg.hu.

A legtöbb készüléken – főleg a kijelzőn – idővel megjelenik egy-két kisebb karc, repedés. Az Apple eddig cserlélte ezeket a Watch, iPhone, iPad és Mac készülékeknél, ha egyéb behatásnak nem volt nyoma, de iparági értesülések szerint ennek az iPhone-ok és a Watch órák esetében vége.

Az Apple a napokban tájékoztatta az üzleteket és a hivatalos szervizpartnereit a változásról, miszerint a karcolás többé már nem tartozik a garancia hatálya alá, így fizetni kell a javításukért.

Egyelőre az iPadek és a Mac gépek tulajdonosai továbbra is jogosultak a garanciális javításra egy hajszálkarc esetén.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.26. péntek, 18:00
Sós Csaba
a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya
Hiába az erős amerikai GDP-adat, oda a lendület Amerikában

Hiába az erős amerikai GDP-adat, oda a lendület Amerikában

Az elmúlt időszakban alaposan elromlott a hangulat a tőzsdéken, a befektetők még inkább elkezdték adni az amúgy is gyengélkedő technológiai részvényeket a Tesla és a Google anyacégének legfrissebb negyedéves jelentése után, ez pedig a vezető részvényindexek teljesítményében is jelentősen meglátszott. Az USA-ban kisebb fellélegzést láthattunk a kereskedés első szakaszában, a meglepően erős GDP-adat után. A csütörtöki záráshoz közeledve viszont elfogyott a lendület, a Dow Jones és az S&P 500 értéke csupán szerény erősödést mutat, míg a Nasdaq értéke csökkent.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×