eur:
385.36
usd:
355.08
bux:
67866.13
2024. május 21. kedd Konstantin
Dodge típusú veterán mentőautó az Országos Mentőszolgálat mentőnapján a budapesti Városligetben 2023. szeptember 2-án.
Nyitókép: Lakatos Péter

Veteránautós esemény jön Esztergomban

Akkor és Most Jármű Expo néven rendeznek a hétvégén a régmúlt, illetve a jelen két- és négykerekű járműveit bemutató kiállítást Esztergomban.

Akkor és Most Jármű Expo néven rendeznek a hétvégén a régmúlt, illetve a jelen két- és négykerekű járműveit bemutató kiállítást Esztergomban, a programot zenei fesztivál és lampionos hajós felvonulás színesíti - közölték a szervezők.

A Nagy Duna sétánynál található Rugby Club területén teherautókat, autókat, motorokat és kerékpárokat állítanak ki, valamint látható lesz a Suzuki teljes négykerekű termékpalettája, motorkerékpárok és hajómotorok társaságában.

A látogatók bepillantást nyerhetnek az elmúlt 100 évet felölelő rádiós, fotós és filmtechnikai eszközök sokaságába, valamint a regisztrált jelentkezők ingyenes fotós tanfolyamon vehetnek részt, ahol a legkorszerűbb eszközöket is kipróbálhatják.

A zenei fesztivál keretében szombaton fellép a Matolcsi Acoustic Band és a Ladánybene 27, vasárnap pedig Filip Gyuri és Barátai, valamint Radics Gigi ad koncertet.

Április 30-án, a munka ünnepe előtti délutánon a Duna-Ipoly Nemzeti Park és az Esztergom Madárakol Természetvédelmi Egyesület munkatársai kirakókkal, fészekbemutatóval és természettel kapcsolatos programokkal várják családokat.

Sötétedéskor rendezik meg a Lampionos Hajós Felvonulást, amelyen zenés kísérettel és színes fényekkel feldíszített hajók, csónakok úsznak le a Kis-Dunán. A programsorozat zárásaként este tíz órától az Anna and the Barbies ad koncertet a Rugby Club területén.

Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×