eur:
395.7
usd:
368.79
bux:
69711.91
2024. június 18. kedd Arnold, Levente
Nyitókép: Pixabay

Egy belvárosi utcánál csapott le a villám, többen életveszélyesen megsérültek Drezdában

Villámcsapás miatt tíz ember megsérült a németországi Drezdában hétfőn este, közülük négyen életveszélyes állapotba kerültek - jelentette be a helyi tűzoltóság szóvivője.

A villámcsapásban három nő, valamint hét férfi sérült meg. A mentősök egy 27 és egy 30 éves férfit sikeresen újraélesztettek. A sürgősségi mentőszolgálat a legközelebbi kórházakba szállította az érintetteket.

A villám egy belvárosi utcánál csapott le.

A rendőrség lezárta a területet, és helikopter segítségével is kutatott az esetleges további sérültek után. A helyi mentőszolgálat hétfő este felszólította a helyszínen tartózkodókat, hogy amennyiben erős szívdobogáshoz, szívritmuszavarhoz vagy a végtagok zsibbadásához és bizsergéséhez hasonló tüneteket észlelnek, azonnal forduljanak orvoshoz.

A lipcsei meteorológiai szolgálat hétfő kora este heves zivatarok miatt adott ki figyelmeztetést Szászország egyes részein. Drezdában, a tartomány fővárosában négyből kettes fokozatú zivatarveszély miatt adtak ki viharjelzést.

Címlapról ajánljuk
A politikai „kihalás” fenyegeti a torykat

A politikai „kihalás” fenyegeti a torykat

„Politikai kihalás” fenyegeti a brit Konzervatív pártot – így jellemezhető egy új közvélemény-kutatás, amely szerint az Egyesült Királyság kormányát adó erő parlamenti képviselete drámai módon visszaesik a július 4-i választások után.

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×