eur:
392.6
usd:
366.14
bux:
66741.37
2024. április 25. csütörtök Márk

Vívópercek magazin

Az InfoRádió szakmagazinja a legtöbb olimpiai aranyérmet szállító sportágról, rangos versenyekről, emlékezetes asszókról, legendás magyar klasszisokról, a jelen és a jövő sztárjairól.

A műsor együttműködő partnere a Magyar Vívó Szövetség, támogatója az EximBank és a WestEND.

A szerkesztő-műsorvezető: Farkas Dávid.

Email-cím: farkas.david@inforadio.hu.

Adás: hétfőnként 15.45 után.

Adásunkban a kétszeres világbajnok kardvívó Battai Sugár beszél az olimpiai kvalifikációról és a párizsi felkészülésről is.

Meghallgatom

Műsorunkban foglalkozunk a doppingeljárás miatt nehéz helyzetbe került párbajtőröző Kun Annával, majd nyilatkozik Koch Máté és Nagy Dávid.

Meghallgatom

Megalapították a Gerevich Györgyről elnevezett Nevelőedzői Díjat, amelyet március végén három szakember, elsőként Borosné Eitner Kinga, aki a Balaton Vívóklub alapítója, mesteredző, a magyar férfi junior párbajtőr-válogatott keretedzője vehetett át. Adásunkban a párbajtőr szakág utánpótlásának egyik kulcsszereplője nyilatkozik.

Meghallgatom

Műsorunkban Decsi András vezetőedző és az aranyérmes Szatmári András beszél a budapesti férfi kardvívó Világkupa-versenyről.

Meghallgatom

Adásunkban Gárdos Gábor szövetségi vezetőedző beszél a belgiumi női kard Világkupa-ezüstéremről és a folytatásról, majd a párbajtőröző Kun Anna eleveníti fel a budapesti GP-sikerét.

Meghallgatom

Műsorunkban a budapesti párbajtőrvívó Grand Prix-val foglalkozunk, nyilatkozik Boczkó Gábor, Koch Máté és Siklósi Gergely is.

Meghallgatom

Adásunkban Gárdos Gábor szövetségi vezetőedző nyilatkozik arról, hogy a magyar női kardcsapat Athénban biztosította helyét a párizsi olimpián, és kitér arra is, hogy milyen célok állnak az együttes előtt a párizsi olimpiáig.

Meghallgatom

Adásunkban a hétvégi sikerekkel foglalkozunk: nyilatkozik az aranyérmes férfi párbajtőrcsapat heidemheimi aranyérméről Andrásfi Tibor, majd megszólal a Kairóban bronzérmes tőrvívó Dósa Dániel.

Meghallgatom

Adásunkban a perui világkupaversenyen egyéniben ezüst-, csapat bronzérmet szerző Battai Sugár Katinka kardvívó nyilatkozik.

Meghallgatom

Adásunkban Boczkó Gábor szövetségi kapitány összegzi a hétvégi nemzetközi sikereket.

Meghallgatom

Adásunkban Decsi András, a férfi kardozók szövetségi vezetőedzője, Szilágyi Áron mestere nyilatkozik az olimpiai felkészülésről, tanítványa versenyeiről, a világranglistákról és a formaidőzítésről.

Meghallgatom

Adásunkban a tőrvívó Dósa Dániel nyilatkozik, akinek a párizsi lehet az első olimpiája és aki a ranglistán jelenleg ötkarikás indulást érő helyen áll.

Meghallgatom

Adásunkban Dancsházy-Nagy Tamást, a férfi párbajtőr szakág vezetőedzőjét kérdeztük a kvailifikációs időszak hátralévő versenyeiről, az olimpiai kijutás esélyeiről.

Meghallgatom

Adásunkban Boczkó Gábor szövetségi kapitány összegzi a hétvégi nemzetközi eredményeket, emellett Az Év Sportolója gálán kapott díjairól nyilatkozik a háromszoros olimpiai bajnok kardozó Szilágyi Áron.

Meghallgatom

Adásunkban Prosits Attila, az MVSZ elnökségi tagja beszél a sportág fejlődéséről, az olimpiai kvalifikációról és esélyekről, illetve a modern sportszponzoráció hátteréről is.

Meghallgatom

Adásunkban Boczkó Gábor szövetségi kapitány beszél a magyar vívás 2023-as évéről, tanítványáról, a világbajnok Koch Mátéról, illetve a párizsi olimpiai esélyekről és elvárásokról.

Meghallgatom

Adásunkban a kétszeres világbajnok kardozó Pusztai Liza és a magyar férfi párbajtőr-válogatott szövetségi vezetőedzője, Dancsházy-Nagy Tamás összegzi a 2023-as évet és beszél a 2024-es célokról.

Meghallgatom

Műsorunkban Kun Anna és Szatmári András összegzi az évét és beszél 2024-ről is.

Meghallgatom

Adásunkban a hétvégi eredmények összegzése mellett Csampa Zsolt, a magyar szövetség elnöke beszél a budapesti nemzetközi versenyek hatásairól, az olimpiai kvalifikációról és a párizsi reményekről.

Meghallgatom

Műsorunkban interjú hangzik el a szezonzáró vancouveri Világkupára készülő Koch Mátéval, míg a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áron a NOB-tagságig vezető útról beszél.

Meghallgatom
×
×
×