eur:
392.72
usd:
366.38
bux:
66745.44
2024. április 25. csütörtök Márk

Ötkarika magazin

Az InfoRádió olimpiai magazinja. Versenyzők, mesteredzők, sportvezetők az ötkarikás játékokról, világ- és Európa-bajnokságokról, a legrangosabb hazai rendezvényekről és a felkészülés hátteréről.

A szerkesztő-műsorvezető: Farkas Dávid.

Email-cím: farkas.david@inforadio.hu.

Adás: pénteken este fél nyolctól.

Adásunkban interjút hallhatnak Gyulay Zsolttal, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökével és Schmidt Ádám sportállamtitkárral kevesebb mint 100 nappal a párizsi ötkarikás játékok előtt. De megszólal műsorunkban Ilyés Ferenc, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke, valamint Golovin Vlagyimir, a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, hiszen mindkét magyar együttes kijutott az olimpiára. A közelgő szegedi evezős Európa-bajnokságról és olimpiai kvalifikációs versenyről Cseh Ottó, a hazai szövetség elnöke beszél, de nyilatkozik az országos úszó-bajnokság tapasztalatairól és az idei célokról Szabó-Feltóthy Eszter és Telegdy Ádám is.

Meghallgatom

Adásunkban foglalkozunk az utcai sportágak június 20-án kezdődő budapesti olimpiai kvalifikációs viadalával, nyilatkozik a BMX freestyle-versenyző Kempf Zoltánnal és Fürjes Balázs, a NOB magyar tagja, aki beszél a párizsi célokról is. Nyilatkozik a friss olimpiai kvótás birkózó Nagy Bernadett, a párbajtőrvívó-válogatott két tagja, Koch Máté és Nagy Dávid, emellett Milák Kristóf visszatéréséről beszél az úszók szakvezetője, Sós Csaba, illetve megszólal Balázs György teniszedző, Marozsán Fábián mestere.

Meghallgatom

Műsorunkban nyilatkozik a teniszező Marozsán Fábián, aki a párizsi olimpián is szinte biztosan indulhat. Emellett megszólal Gyulay Zsolt MOB-elnök és az úszók országos bajnokságára készülő Kapás Boglárka és Márton Richárd is.

Meghallgatom

Magazinunk fókuszában két hazai rendezésű esemény, a szegedi evezős Eb és a budapesti férfi kardvívó Világkupa áll. Előbbiről Fábián László MOB-főtitkár és Pétervári-Molnár Bendegúz beszél, míg a BOK-csarnokban történteket Boczkó Gábor és Szatmári András eleveníti fel.

Meghallgatom

Adásunkban nyilatkozik a hétvégi budapesti kardvívó Világkupára készülő Szilágyi Áron, majd Mocsai Lajos korábbi szakvezető a férfi kézilabdázók olimpiai kijutásáról, míg Schmidt Gábor MKKSZ-elnök a kajakozók és a kenusok új szezonjáról beszél.

Meghallgatom

Adásunkban két friss Világkupa-győztes, az öttusázó Gulyás Michelle és a párbajtőrvívó Kun Anna nyilatkozik, majd lesz szó a többi között az ökölvívók olimpiai kvalifikációjáról is.

Meghallgatom

Műsorunkban foglalkozunk a kajak-kenu válogatottak szezonjával, nyilatkozik Boros Gergely szakmai igazgató és az olimpiai bajnok Hadvina Dóra is. Megszólal a fedettpályás atlétikai vb-n ötödik helyezett futó, Molnár Attila és hallhatják a győri sportlövő Eb-n olimpiai kvótás helyezésig jutó Péni Istvánt.

Meghallgatom

Adásunkban nyilatkozik Gyulay Zsolt, a MOB elnöke, foglalkozunk a férfi párbajtőrözők és a tőrvívó Dósa Dániel sikerével, Cseh Sándor a női vízilabda-válogatott vb-ezüstérmének tapasztalatairól beszél, majd párosinterjú következik a Korisánszky Dávid, Fekete Ádám kenus duó tagjaival.

Meghallgatom

Adásunkban hosszabb interjút hallhatnak Gurisatti Grétával, a világbajnoki ezüstérmes és ötkarikás kvótás magyar női vízilabda-válogatott játékosával. Bácsi Péter, a Magyar Birkózó Szövetség szakmai igazgatója pedig a három bronzérmet hozó bukaresti Európa-bajnokság után és az európai, illetve világkvalifikációs viadal előtt nyilatkozott.

Meghallgatom

Adásunkban a vizes vb aktualitásai után nyilatkozik a paralimpiai bajnok úszó Konkoly Zsófia és a női kosárlabdázók szakvezetője, Székely Norbert is.

Meghallgatom

Adásunkban bemutatjuk a Tenerifén született taekwondós Márton-ikrek történetét, emellett megszólal Balogh Gábor, a Magyar Öttusa Szövetség elnöke is.

Meghallgatom

Adásunkban a magyar férfi kézilabda-válogatott Európa-bajnoki ötödik helyét értékeli Nagy László, a korábbi 209-szeres válogatott játékos, a hazai szövetség elnökségi tagja. Vámos Márton kétszeres világbajnok vízilabdázó a most kezdődő dohai vb esélyeiről beszél. Továbbá hosszabb interjút hallhatnak az olimpiai bajnok kajakozó Kopasz Bálinttal és a rövidpályás gyorskorcsolyázó Európa-bajnokságon 1500 méteren bronzérmet nyerő Sziliczei-Német Rebekával.

Meghallgatom

Adásunkban Székely Norbert szövetségi kapitánnyal a közelgő női kosárlabda olimpiai selejtező magyar esélyeiről beszélgetünk. Varga Zsolt szövetségi kapitány a férfi pólóválogatott Európa-bajnoki negyedik helyét értékeli. Továbbá hallhatnak egy hosszabb interjút Baji Balázzsal, a Nemzeti Sportügynökség sportszakmai és sportstratégiai vezérigazgató-helyettesével.

Meghallgatom

Adásunkban nyilatkozik a világbajnok vitorlázó Érdi Mária, aki a januári argentínai vb nehézségeiről is beszél, majd interjú következik Gyulay Zsolt MOB-elnökkel is.

Meghallgatom

Műsorunkban foglalkozunk a vízilabda Európa-bajnokságokkal, emellett nyilatkozik az Év sportolója gála két díjazottja, a háromszoros olimpiai bajnok kardvívó Szilágyi Áron és a vb-aranyérmes vízilabdakapus Vogel Soma, valamint a krakkói Európa Játékok legeredményesebb magyar versenyzője, a sportlövő Pekler Zalán.

Meghallgatom

Műsorunkban szó esik a 2023-as év legjobbjairól, emellett nyilatkozik az Európa-bajnok tornász Kovács Zsófia és a magyar vívóválogatott szövetségi kapitánya, Boczkó Gábor.

Meghallgatom

Utolsó 2023-as adásunkban nyilatkozik az elhúzódó tüdőgyulladása után már teljes erejéből a párizsi ötkarikás játékokra készülő Halász Bence. Megszólal a kétszeres világbajnok kardvívó Pusztai Liza, valamint a vb-győztes vízilabda-válogatott két erőssége, Zalánki Gergő és az olimpiai bajnok Varga Dénes is.

Meghallgatom

Adásunkban nyilatkozik a ritmikus tornász Pigniczki Fanni, a kardvívó Szatmári András, a teniszező Marozsán Fábián és Tóth László, a Magyar Judo Szövetség elnöke.

Meghallgatom

Műsorunkban Gyulay Zsolt, a MOB elnöke és Varga Zsolt, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya is nagyinterjút ad.

Meghallgatom

Műsorunkban részletesen beszél terveiről Balogh Gábor, a Magyar Öttusa Szövetség új elnöke, az elmúlt 3 olimpiai ciklus sportági eredményeiről is beszél Csampa Zsolt, a Magyar Vívó Szövetség vezetője, nyilatkozik két idei világbajnoki aranyérmes, a háromszoros olimpiai bajnok kardozó Szilágyi Áron és az úszó Kós Hubert is.

Meghallgatom
×
×
×