eur:
392.7
usd:
361.95
bux:
72745.29
2024. július 25. csütörtök Jakab, Kristóf

Ötkarika magazin

Az InfoRádió olimpiai magazinja. Versenyzők, mesteredzők, sportvezetők az ötkarikás játékokról, világ- és Európa-bajnokságokról, a legrangosabb hazai rendezvényekről és a felkészülés hátteréről.

A szerkesztő-műsorvezető: Farkas Dávid.

Email-cím: farkas.david@inforadio.hu.

Adás: péntek, 19.30

Műsorunkban a háromszoros olimpiai bajnok kajakozó Kovács Katalin és London aranyérmes tornásza, Berki Krisztián is nyilatkozik, mellettük megszólal Gazsó Alida Dóra, Péni István, Losonczi Dávid és Manhercz Krisztián is.

Meghallgatom

Adásunkban Gyulay Zsolt MOB-elnök, Fábián László MOB-főtitkár, valamint több olimpikon, így a Tokióban bronzérmes, Párizsban zászlóvivő és ezúttal is éremesélyes judós Tóth Krisztián nyilatkozik.

Meghallgatom

Adásunkban lesz szó a párizsi olimpián induló magyar teniszezőkről, a férfi vízilabda-válogatott szűkített keretéről, nyilatkozik az első olimpiájára készülő Fekete Gergő, majd foglalkozunk a jövő heti budapesti öttusa Európa-bajnoksággal is.

Meghallgatom

Adásunkban szó esik a Ludovikán rendezett fesztiválról, az atléták párizsi esélyeiről, az olimpiára utazó magyar öttusázókról és judósokról, valamint a női kézilabdázók és a férfi vízilabdázók felkészüléséről.

Meghallgatom

Adásunkban megszólal Gyulay Zsolt, a MOB elnöke, Fürjes Balázs, a NOB tagja, Sós Csaba, az úszók szakvezetője, a világ- és Európa-bajnoki érmes ritmikus tornász Pigniczki Fanni, az evezős Pétervári-Molnár Bendegúz és Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport vezetője.

Meghallgatom

Műsorunkban Fábián László MOB-főtitkár összegzi a Kettős karrier program fejleményeit és beszél az olimpia előtti aktuális kérdésekről, teendőkről. Emellett nyilatkozik Eb-ezüstérméről a kapácsvető Halász Bence, és megszólal a Ferencvároshoz visszatérő világbajnok vízilabdázó Vámos Márton is.

Meghallgatom

Műsorunkban részletesen beszél a női vízilabda-válogatott olimpiai felkészüléséről Mihók Attila szövetségi kapitány, nyilatkozik Kovács Antal, a Magyar Judo Szövetség szakmai alelnöke, emellett Gyulai Miklós MASZ-elnök tér ki a párizsi olimpiai esélyek mellett arra is, hogy Budapest rendezheti meg 2026 szeptemberében az első atlétikai világdöntőt

Meghallgatom

Adásunkban nyilatkozik a RG első magyar olimpiai érmese, Pigniczki Fanni, Leimeter Dóra olimpiai bronzérmes vízilabdázó, nyilatkozik a vívó ob-ról és a párizsi felkészülésről Pásztor Flóra, Battai Sugár, Gémesi Csanád és Koch Máté, illetve a triatlonos Kuttor-Bragmayer Zsanett és Lehmann Csongor.

Meghallgatom

Adásunkban nyilatkozik a vízilabdázó Szilágyi Dorottya és Varga Dénes, az asztaliteniszező Ecseki Nándor, a kardvívó Szatmári András és az MVSZ újraválasztott elnöke, Csampa Zsolt.

Meghallgatom

Műsorunkban a MOB-közgyűlés után Fábián László főtitkár nyilatkozik, majd interjú következik a kétszeres olimpiai bajnok öttusázó Török Ferenccel, aki átvehette a Magyar Olimpiai Bizottság életműdíját. Megszólal a műsorban a kenus Takács Kincső, Bácsi Péter, a Magyar Birkózó Szövetség szakmai igazgatója, Kindl Gábor, a Magyar Triatlon Szövetség elnöke, míg a NOB tagja, Fürjes Balázs a június 20-án kezdődő budapesti olimpiai kvalifikációs versenyről beszél.

Meghallgatom

Adásunkban az olimpiai ruhabemutatóról, Kozák Danutáról és Milák Kristófról is beszél Gyulay Zsolt MOB-elnök, majd nyilatkozik Boczkó Gábor, a vívók szakvezetője és a sérülése után visszatérő háromszoros világbajnok kardvívó Szilágyi Áron is. Emellett Szabados Gábor sportközgazdász világítja meg a NOB és a Nemzetközi Atlétikai Szövetség közötti vita hátterét.

Meghallgatom

Adásunkban nyilatkozik többek között az olimpiai bronzérmes dzsúdós Tóth Krisztián, a tornász Mészáros Krisztofer, valamint Balzsay Károly, az ökölvívók szakmai vezetője és Hüttner Csaba, a kajak-kenu válogatott szövetségi kapitánya.

Meghallgatom

Adásunkban szó esik a július 26-án kezdődő párizsi olimpia néhány fő számáról, emellett nyilatkozik a sportmászó Tusnády Nimród és a vízilabda utánpótlásedző Szedlmayer Ildikó is.

Meghallgatom

Adásunkban interjút hallhatnak Gyulay Zsolttal, a Magyar Olimpiai Bizottság elnökével és Schmidt Ádám sportállamtitkárral kevesebb mint 100 nappal a párizsi ötkarikás játékok előtt. De megszólal műsorunkban Ilyés Ferenc, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke, valamint Golovin Vlagyimir, a női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya, hiszen mindkét magyar együttes kijutott az olimpiára. A közelgő szegedi evezős Európa-bajnokságról és olimpiai kvalifikációs versenyről Cseh Ottó, a hazai szövetség elnöke beszél, de nyilatkozik az országos úszó-bajnokság tapasztalatairól és az idei célokról Szabó-Feltóthy Eszter és Telegdy Ádám is.

Meghallgatom

Adásunkban foglalkozunk az utcai sportágak június 20-án kezdődő budapesti olimpiai kvalifikációs viadalával, nyilatkozik a BMX freestyle-versenyző Kempf Zoltánnal és Fürjes Balázs, a NOB magyar tagja, aki beszél a párizsi célokról is. Nyilatkozik a friss olimpiai kvótás birkózó Nagy Bernadett, a párbajtőrvívó-válogatott két tagja, Koch Máté és Nagy Dávid, emellett Milák Kristóf visszatéréséről beszél az úszók szakvezetője, Sós Csaba, illetve megszólal Balázs György teniszedző, Marozsán Fábián mestere.

Meghallgatom

Műsorunkban nyilatkozik a teniszező Marozsán Fábián, aki a párizsi olimpián is szinte biztosan indulhat. Emellett megszólal Gyulay Zsolt MOB-elnök és az úszók országos bajnokságára készülő Kapás Boglárka és Márton Richárd is.

Meghallgatom

Magazinunk fókuszában két hazai rendezésű esemény, a szegedi evezős Eb és a budapesti férfi kardvívó Világkupa áll. Előbbiről Fábián László MOB-főtitkár és Pétervári-Molnár Bendegúz beszél, míg a BOK-csarnokban történteket Boczkó Gábor és Szatmári András eleveníti fel.

Meghallgatom

Adásunkban nyilatkozik a hétvégi budapesti kardvívó Világkupára készülő Szilágyi Áron, majd Mocsai Lajos korábbi szakvezető a férfi kézilabdázók olimpiai kijutásáról, míg Schmidt Gábor MKKSZ-elnök a kajakozók és a kenusok új szezonjáról beszél.

Meghallgatom

Adásunkban két friss Világkupa-győztes, az öttusázó Gulyás Michelle és a párbajtőrvívó Kun Anna nyilatkozik, majd lesz szó a többi között az ökölvívók olimpiai kvalifikációjáról is.

Meghallgatom

Műsorunkban foglalkozunk a kajak-kenu válogatottak szezonjával, nyilatkozik Boros Gergely szakmai igazgató és az olimpiai bajnok Hadvina Dóra is. Megszólal a fedettpályás atlétikai vb-n ötödik helyezett futó, Molnár Attila és hallhatják a győri sportlövő Eb-n olimpiai kvótás helyezésig jutó Péni Istvánt.

Meghallgatom
×
×
×