eur:
392.47
usd:
361.45
bux:
72745.29
2024. július 25. csütörtök Jakab, Kristóf

Hetes magazin

Hetes – Az InfoRádió kézilabda-magazinja

Nagy dobások, kemény belemenések és óriási figurák. A világ egyik legnépszerűbb csapatsportjának hírei, eredményei és főszereplői. A műsor szakmai partnere a Magyar Kézilabda Szövetség. 

E-mail: kaposi@inforadio.hu

Adás: kedd, 19.30

Az adásban részletesen foglalkozunk a párizsi olimpia rajtjával, valamint interjút hallhatnak Gulyás Péterrel, a Dunaújváros új vezetőedzőjével.

Meghallgatom

Adáunkbanrészletesen foglalkozunk az olimpiára készülő magyar válogatottakkal, valamint interjút hallhatnak a Vasas vezetőedzőedzőjével. Megszólal Bánhidi Bence, Bodó Richárd, Fazekas Gergő, Golovin Vlagyimir, Füzi-Tóvizi Petra, Márton Gréta és Konkoly Csaba.

Meghallgatom

Az adásban részletesen foglalkozunk a bentmaradó PLER férfi csapatával, és interjút hallhatnak az olimpiára készülő magyar játékvezetői páros egyik tagjával.

Meghallgatom

Az adásban részletesen foglalkozunk az MTK női csapatával, és beszámolunk a női junior világbajnokságról is.

Meghallgatom

Az adásban részletesen foglalkozunk azzal, hogyan készül a női válogatott az olimpiára, és beszámolunk a Veszprém nagy bejelentéseiről is.

Meghallgatom

Az adásban részletesen foglalkozunk a női bajnokság meglepetéscsapatával, a Mosonmagyaróvárral, interjút hallhatnak Gyurka János vezetőedzővel.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában interjút hallhatnak Imre Bencével, a válogatott fiatal klasszisával és Kárpáti Krisztiánnal, a Szeged távozó edzőjével.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában kiemelten foglalkozunk a női Bajnokok Ligája négyes döntőjével, valamint a Veszprém bajnoki címével.

Meghallgatom

Janurik Kinga, az FTC válogatott kapusa a duplázásról, a bajnoki címről és a kupaaranyról beszél, valamint megszólal Elek Gábor, az immár elsőosztályú Esztergom női csapatának vezetőedzője is.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában kiemelten foglalkozunk a férfi Magyar Kupa döntőjével, valamint interjút hallhatnak a válogatott kapusával, Palasics Kristóffal.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában kiemelten foglalkozunk a magyar férfi válogatott világbajnoki selejtezőjével, valamint a Győr férfi csapatának élvonalba jutásával.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában kiemelten foglalkozunk a magyar csapatok, a Győr, a Ferencváros és a Veszprém Bajnokok Ligája szereplésével.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában foglalkozunk a Fejér BÁL Veszprém kiesésével, és interjút hallhatnak a Franciaországba szerződő Kajdon Blankával.

Meghallgatom

A Hetes műsorában foglalkozunk a női és férfi válogatott olimpiai csoportellenfeleivel, és interjút hallhatnak Planéta Szimonettával, a Debrecen játékosával.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában részletesen foglalkozunk a női válogatott olimpiai selejtezőjével, és a NEKA férficsapatának szereplésével.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában részletesen foglalkozunk a női válogatott olimpiai selejtező előtti felkészülésével, és interjút hallhatnak Gulyás Péterrel, a Veszprém másodedzőjével.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában részletesen beszámolunk arról, hogyan készül a női válogatott az olimpiai selejtezőre, és interjút hallhatnak Mocsai Lajossal.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában részletesen beszámolunk arról, hogyan jutott tovább a Ferencváros a női Bajnokok Ligájában, valamint foglalkozunk a Veszprém-Szeged rangadóval is.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában részletesen beszámolunk arról, hogyan jutott ki a párizsi olimpiára a férfi válogatott, valamint interjút hallhatnak Szilágyi Zoltánnal is.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában helyszíni interjúkat hallhatnak a női Magyar Kupa tatabányai négyes döntőjéről, valamint Mikler Roland mondja el részletesen, hogy mit vár az olimpiai selejtezőtől.

Meghallgatom
×
×
×