eur:
393.31
usd:
362.9
bux:
66080.19
2024. február 28. szerda Ákos, Bátor

Hetes magazin

Hetes – Az InfoRádió kézilabda-magazinja

Nagy dobások, kemény belemenések és óriási figurák. A világ egyik legnépszerűbb csapatsportjának hírei, eredményei és főszereplői. A műsor szakmai partnere a Magyar Kézilabda Szövetség. 

E-mail: kaposi@inforadio.hu

Adás: kedd, 19.30

A Hetes mai műsorában foglalkozunk a női válogatott Svájc elleni mérkőzéseivel és az olimpiai selejtezőre való felkészüléssel, továbbá interjút hallhatnak Hanusz Egonnal.

Meghallgatom

Adásunkban foglalkozunk azzal, hogy lezárult a női Bajnokok Ligája csoportköre, valamint beszámolunk a Budaörs női csapatának szerepléséről.

Meghallgatom

Adásunkban Bartucz Lászlóval visszatekintünk a férfi válogatott Eb-szereplésére, valamint foglalkozunk a Vác női csapatával is.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában részletesen foglalkozunk a férfi Európa-bajnoksággal, valamint a Gyöngyös férfi csapatának bravúrját is elemezzük.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában részletesen foglalkozunk a férfi Európa-bajnoksággal, valamint interjút hallhatnak a Mosonmagyaróvár edzőjével.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában részletesen foglalkozunk a férfi Európa-bajnoksággal, valamint interjút hallhatnak a Csurgó edzőjével.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában részletesen foglalkozunk a férfi Európa-bajnoksággal, valamint interjút hallhatnak Ekek Gáborral.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában részletesen foglalkozunk a januári férfi Európa-bajnoksággal, valamint interjút hallhatnak a női Bajnokok Ligájában szereplő Debrecen vezetőedzőjével.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában részletesen foglalkozunk a januári férfi Európa-bajnoksággal. Megszólal az előző év legjobbjának választott Rosta Miklós, valamint a Norvégiában szereplő Lukács Péter.

Meghallgatom

Adásunkban Novák András, a magyar szövetség operatív vezetője értékeli az évet, és interjút hallhatnak Pásztor Istvánnal, az FTC férfi csapatának vezetőedzőjével.

Meghallgatom

A Hetes műsorában részletesen foglalkozunk a női világbajnoki szereplésével.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában részletesen foglalkozunk a női kézilabda-válogatott világbajnoki szereplésével és a Szeged kézilabda-csapatának őszi teljesítményével.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában részletesen foglalkozunk a női kézilabda-válogatott világbajnoki szereplésével.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában részletesen foglalkozunk a női kézilabda-válogatott világbajnoki felkészülésével és a Vasas női csapatával is.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában részletesen foglalkozunk a női kézilabda-válogatott világbajnoki felkészülésével, nagyinterjút hallhatnak Golovin Vlagyimir szövetségi kapitánnyal.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában foglalkozunk a Szeged-Veszprém rangadóval és az PLER férficsapatának szereplésével.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában foglalkozunk a férfi és a női válogatott hétvégi mérkőzéseivel és a további feladatokkal.

Meghallgatom

A Hetes mai műsorában foglalkozunk a Veszprém barcelonai győzelmével és interjút hallhatnak Gulyás Istvánnal.

Meghallgatom

A Hetes mai adásában interjút hallhatnak két fiatal tehetséggel, Fazekas Gergővel a férfi, és Juhász Grétával a női válogatott akutális mérkőzéseiről.

Meghallgatom

A műsorban foglalkozunk a női válogatott mérkőzéseivel és az Eger férficsapatának szereplésével.

Meghallgatom
×
×
×