eur:
395.71
usd:
368.76
bux:
69711.91
2024. június 18. kedd Arnold, Levente
Masked robber with gun aiming into camera. Man in hood threatens with firearm. Weapon in persons hands. Murderer or armed thief. Criminal with pistol.
Nyitókép: Savusia Konstantin/Getty Images

Két méterről lőtt arcon gumilövedékes pisztollyal egy embert egy ácsi szórakozóhelyen

A Komáromi Járásbíróság május 22-én tárgyalja annak a férfinak az ügyét, aki engedéllyel tartott gáz-riasztó fegyverével ment bulizni, majd belekötött egy társaságba és arcon lőtte egyik tagját.

A vádirat szerint a vádlott 2022. november 12-én egy ácsi szórakozóhelyre indult, ahová magával vitte az engedéllyel tartott gáz-riasztópisztolyát is. A sértett is ott volt az ismerőseivel, hajnalban kimentek a szórakozóhely elé dohányozni - írja a Kemma.hu.

Az ekkor már részeg vádlott odament az általa nem ismert, az utcán beszélgető sértetthez és társaihoz, majd minden előzmény nélkül belekötött a sértettel lévő egyik személybe, trágár szavakkal szidalmazta és megveréssel fenyegette őt.

A sértett az ismerősének védelmére kelt és szólt a kötekedőnek, hogy fejezze be, amit csinál. A vádlott ekkor arcon ütötte őt, majd néhány lépést hátrált, és

a ruházatából elővette a gumilövedéket is kibocsátó gáz-riasztópisztolyát, azzal megcélozta a tőle mintegy 2 méter távolságra álló sértett fejét és négy lövést adott le.

A fegyverből kibocsátott gumilövedékek közül legalább kettő a sértett arcát találta el, melynek következtében a férfi 8 napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett. A bántalmazás azonban súlyosabb sérülés, maradandó látáskárosodás okozására is alkalmas volt.

A tárgyaláson a bizonyítási eljárás tanúk meghallgatásával folytatódik.

Címlapról ajánljuk
A politikai „kihalás” fenyegeti a torykat

A politikai „kihalás” fenyegeti a torykat

„Politikai kihalás” fenyegeti a brit Konzervatív pártot – így jellemezhető egy új közvélemény-kutatás, amely szerint az Egyesült Királyság kormányát adó erő parlamenti képviselete drámai módon visszaesik a július 4-i választások után.

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×