eur:
385.37
usd:
355.15
bux:
67866.13
2024. május 21. kedd Konstantin
Nyitókép: Baranyi Róbert

Botrány és kényszerleszállás egy budapesti légijáraton

Jelenetet rendezett a LOT Budapestről Szöulba tartó közvetlen járatán egy koreai nő, miután a kelleténél több alkoholt ivott.

Hétfő délután 2 órakor szállt fel a budapesti Liszt Ferenc repülőtérről a LOT közvetlen járata, aminek az úti célja Szöul volt. Az utasok ekkor még nem is sejtették, mi vár rájuk - írja az rtl.hu.

Egy koreai nő magából kikelve rendezett jelenetet a repülőn, és miután három órán keresztül sem a családja, sem a légiutas-kísérők nem tudták lenyugtatni, a pilóták a repülésbiztonsági protokollt követve kényszerleszállást hajtottak végre Kazahsztánban. Az asztanai repülőtéren rendőrök várták a nőt, aki letartóztatását követően egyszerűen elaludt, majd amikor felkelt, azt állította, nem emlékszik a történtekre, írta meg a koreai SBS News.

A repülő végül három óra késéssel, már kedden landolt a dél-koreai Incshoni Nemzetközi Repülőtéren, ahol a koreai rendőrség fogadta a nőt, aki 3 évig terjedő szabadságvesztéssel vagy 8 millió forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.

Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×