eur:
385.37
usd:
355.05
bux:
67866.13
2024. május 21. kedd Konstantin
Nyitókép: Orbán Viktor/Facebook

Orbán Viktor véleményt formált Magyar Péterről és Gulyás Gergelyről

Az utcán állították meg Orbán Viktort újságírók. Magyar Péterről is kérdezték. A kormányfő szerint baloldali belügyről van szó.

A Telex vette fel videóra, hogy Orbán Viktor távozik a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara rendezvényéről. Ekkor újságírók kérdezték az utcán a miniszterelnököt, azt tudakolva tőle, hogy megrendült-e a bizalma Gulyás Gergelyben.

A kormányfő válasza szerint "szegény Gergő nem tehet az egészről. A műtétje már komolyabb dolog, az a baj, és nem az, hogy most mit csinál és beszél Magyar Péter, aki korábban barátja volt Gulyás Gergelynek". Orbán Viktor úgy fogalmazott, "a bizalom a munkából fakad Gyulyás Gergely irányába".

Többször feltették neki a kérdést, hogy mit gondol Magyar Péterről? A kormányfő válasza: "baloldali belügynek tartom, majd maguk között elrendezik."

Címlapról ajánljuk

A hajózási szakértő elmondta, miért nem érzékelhette a becsapódást a szállodahajó legénysége

A Magyar Hajózási Országos Szövetség szóvivője szerint a motorcsónak valószínűleg nagy sebességgel haladt, a szállodahajó legénysége pedig nem érzékelte az ütközést, amit alátámaszthat a két jármű tömege közötti különbség is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.22. szerda, 18:00
Vona Gábor
a Második Reformkor Párt elnöke és EP-lista vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×